Més petjades sobre terraferida

Petjades sobre terraferida

Una bella metàfora de les diferents petjades ecològiques, unes més sostenibles i d’altres menys, o gens. El problema és que no s’esborren tan fàcilment com a l’arena, deixen monstres de ciment i asfalt, xemeneies i toxines, chapapote i escòries de tot tipus: de comissions i corrupteles, de sobres i targetes Black, de clientelisme i nepotisme, de cinisme, indiferència, i desencís.

Però mira quines coses, amb unes passes endavant es va desfent la ginya. Podria ser la ginya de la balearització, la de les pales que es mengen el paisatge de tots, la del cotxe oficial i el jet dels senyors, la del carretó de golf.

Pot representar això i més, però avui sembla la imatge perfecta dels marxaires fent camí, camí endavant sobre les autopistes de l’educació per decret-llei, fent passes pel futur.

Un pensament a “Més petjades sobre terraferida

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s