Mapes Airbnb – Mallorca 2016

Terraferida fa públiques noves dades d’Airbnb a Mallorca, actualitzades a març de 2017. Processades a partir dels arxius del portal InsideAirbnb. Mitjançant programari d’anàlisi de “big data“, hem pogut extreure les dades més significatives sobre els habitatges en lloguer. Vos suggerim faceu zoom, aneu també a la icona [ ] o a l’enllaç del mapa ampliat per a cada un d’ells, tendreu totes les capes i podreu aplicar filtres…

1 MAPA DE LOCALITZACIÓ DELS ALLOTJAMENTS (Arxiu de 15/03/2017)

Mapa ampliat: http://bit.ly/2nnN6gF

2 MAPA PER TIPUS DE PROPIETATS MAJORITÀRIES (Arxiu de 15/03/2017)

Mapa ampliat: http://bit.ly/2mJo1ji

3 MAPA DE LLOGUERS QUE INFORMEN SOBRE LA LLICÈNCIA (Arxiu de 15/03/2017)

Mapa ampliat: http://bit.ly/2oahf32


logo_insideairbnb

InsideAirbnb és una entitat sense ànim de lucre que captura les dades de les ofertes que genera Airbnb. InsideAirbnb les penja al web (enllaç per Mallorca: http://insideairbnb.com/mallorca) perquè qualsevol persona, entitat o Govern les pugui analitzar i usar sense cap cost. InsideAirbnb qüestiona que es tracti d’economia col·laborativa. Les dades de InsideAirbnb estan sota llicència Creative Commons CC0 1.0 Universal (CC0 1.0) “Public Domain Dedication”.

InsideAirbnb… Afegint dades al debat. Eina, independent i no comercial, de dades de codi obert. Com s’utilitza realment Airbnb i com afecta el teu barri?